BOOKING AV TRENINGSTID I STUDIO

Som en av flere ledd i å følge de restriksjoner som er satt, må alle medlemmer holde av studioplass på forhånd for å trene i studio. På denne måten sikrer vi at det ikke blir for mange medlemmer på senteret til enhver tid, og du vet med sikkerhet at du har plass i studio når du har holdt av tid til å trene. Merk at bestemmelsene rundt denne ordningen kan endre seg på kort varsel.

REGLER FOR BOOKING AV TRENINGSTID I STUDIO:

-Du kan holde av plass i studio tidligst klokken 17.00 2 dager før treningstiden.

-Det er bare mulig å holde av hele klokketimer, f.eks 12:00 - 13:00, ikke 12:30 - 13:30.

-Du kan booke plass i studio helt frem til 30minutter før oppstart av timen.

-Avmelding gjøres senest 60 minutter før oppstart av bookingen.

-All booking gjøres digitalt. Se lenkene under.

BRUKSANVISNING

Om du har brukt gruppetimesystemet vårt tidligere er det bare å logge inn. Hvis du ikke har vært logget inn før, eller har glemt passordet ditt, så er det bare å velge “Ny Bruker” eller trykke på “Glemt Passord” - følg så anvisningen på skjermen. Systemet er avhengig av at mobilnummeret ditt er registrert hos oss, så om du ikke får logget deg inn må du sende oss en e-post på info@pulsfollo.no, så tar vi tak i dette så fort som mulig.
 

For å holde av plass i studio finner du tidsrommet du ønsker å trene og trykker “Book Time”. For å avbestille time som er bestilt trykker du på “Avbestill”. Husk å alltid registrer kortet ditt ved ankomst på senteret. Dette gjøres på nummertastaturet på døren på vei inn. Dette er viktig for en eventuell smittesporing, og for å sikre at senterets kapasitet ikke overstiges. Det er ikke lov å benytte seg av treningssenteret uten gyldig medlemskort. Ta kontakt om du trenger nytt kort(info@pulsfollo.no).
 

Husk å bli hjemme om du viser symptomer til sykdom eller er i karantene.

GJØR DET ENKLEST MULIG, LAST NED VÅR BOOKING-APPLIKASJON!