OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er aldersgrensen for å være medlem?


Aldersgrense for medlemskap er 15 år. Mindreårige kan meldes inn via nettsiden og trenger en foresatt til å stå som betaler.
Kan jeg få en gratis prøvetime?


Vi har ikke gratis prøvetime hos oss. Drop in koster 150kr og gjelder for et besøk hos oss, som kan inkludere en gruppetime + bruk at studio. Drop in har aldersgrense 18 år og er bare mulig i bemannet tidsrom. Du er uansett velkommen til å få en omvisning og en prat i bemannet tidsrom.
Har dere klippekort eller månedsabonnement?


Vi tilbyr kun de medlemskapene som til en hver tid ligger på nettinnmeldingen. Dette er løpende avtaler, med Avtalegiro som foretrukken betalingsmåte. Rundt ferier vil det dukke opp kontantmedlemskap for kortere periode, men dette er ikke tilgjengelig utenom.
Er det en time personlig trener inkludert i medlemskapet?


Ja, dette får du med gratis når du tegner medlemskap. Du blir kontaktet av en personlig trener(PT) kort tid etter signering. Send oss en e-post om du ønsker å komme raskt i gang. info@pulstrollåsen.no. Om denne timen avlyses innenfor 24 timer av oppstart blir den ansett som levert.
Kan jeg trene på alle sentrene i Puls Arena med mitt medlemskap?


Du får kun tilgang på det treningssenteret du har tegnet medlemskap, med mindre du har medlemskapet FolloPuls. Dette medlemskapet gir tilgang på Puls Trollåsen, Puls Kolbotn, og Puls Langhus. Ta kontakt om du har spørsmål vedr ditt medlemskap, eller om du ønsker å oppgradere: info@pulstrollåsen.no
Hva er fristen for å fryse medlemskapet og hvor lenge kan jeg fryse?


Du har samme frist som ved oppsigelse, slik at frys vil tre i kraft etter siste dag neste måned. Du kan fryse så mange måneder du ønsker i hele kalendermåneder. Merk: Etter frysperioden starter medlemskapet opp uten varsel, og det er en kalendermåneds frist på forlengelse av frysperioden.
Hva gjør jeg om jeg vil endre medlemskapet mitt, f.eks til en annen avdeling?


Alle henvendelser vedr. endring av medlemskapet, endring av personalia, og om du har fakturaspørsmål, det sender du til oss på e-post. info@puls(avdeling).no