KROPP & SJEL

Pilates

Pilates er en form for styrketrening i rolig tempo som handler om å bygge den indre støttemuskulaturen. Pilates har en positiv effekt på økt bevegelighet, bedre kroppskontroll og holdning samt styrke med hovedvekt på kjernemuskulatur. Det rolige tempoet gjør at det passer for alle. Enten du trenger gire ned eller trene kroppen skånsomt. Dette er en fin måte å forebygge og å ta vare på rygg og generelt systemet ditt. Jo mer du gjør det, jo tyngre vil du oppleve at det er. Avslutter med avspenning.

Yogalates

Yogalates er en kombinasjon av yoga og pilates. Det er en fin miks som holder kroppen din både bevegelig og sterk. Vi bruker flyten fra yoga, med solhilsener, samt stående posisjoner og balanseøvelser, som blandes med øvelser fra pilates som styrker kjernemuskulatur. Yogalates gir en god trening for hele kroppen og avsluttes med litt avspenning

Stretching/ Stretching & Avspenning

En time som fokuserer på mobilitetstrening som er tilpasset alle. Passer både for deg som ønsker å bedre din bevegelighet i hverdagen, og for deg som ønsker å bedre styrketreningen ved økt mobilitet. Rolig tempo med behagelig musikk. På timer over 45min legges det til en avspenning på slutten. 

Hatha Yoga

Hatha kommer fra Sanskrit, hvor “Ha” betyr sol og “tha” betyr måne. Praksisen inneholder en fin balanse mellom det maskuline, utadvendte og kraftfulle og det feminine, innadvendte og rolige. Her vil du praktisere pust, dynamiske posisjoner og sekvenser, balanse, vridninger, dype strekker og meditasjon.

Yin Yoga

Yin Yoga er en rolig og meditativ yogaform der vi går inn i posisjoner sittende og liggende som kan vare i opptil 6 minutter. Dype og lange strekker styrker og skaper sirkulasjon i bindevev, dyp muskulatur, ledd og ligamenter. Yin Yoga er utviklet fra Taoismen og Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM) der du finner læren om meridiansystemet og ideen om Yin og Yang. I denne klassen er det fokus på det feminine aspektet av oss og vi balanserer og styrker energiflyten i kropp og sinn. Yin Yoga jobber på flere plan enn det fysiske, og du kan med tiden øke din bevissthet, evnen til dyp tilstedeværelse og finne din retning i livet.

 

Yin Yoga passer for alle som ønsker ro, væren, energiflyt, bevegelighet og avspenning.

Power Yoga

Beskrivelse kommer fortløpende.

FredagsYoga

En rolig dynamisk yoga som gir deg en perfekt start på helgen. Her jobber du noe med styrke samtidig som du skal gjennom posisjoner for å jobbe med mobilitet og avspenning.